Latest Updates

Istutus maapähkinöitä tehdään ditugal kanssa välit 25 × 25 cm

Istutus maapähkinöitä tehdään ditugal kanssa välit 25 × 25 cm. IDRPOKER.COM AGEN TEXAS POKER DAN DOMINO ONLINE INDONESIA TERPERCAYA Täytä kunkin reiän jyvän siemen. Se vie noin 50 kiloa siemeniä istutettavaksi yhden hehtaarin alueelle. Kun siemen on istutettu, huuhtele joka aamu ja iltapäivä. Tenavat itää jälkeen 4-7 päivää.
Hoito ja lannoitus

Tenavat ovat kasvaneet yhteen ääneen viikon jälkeen ja alkoi kukinnan 20 päivän iässä ja jatkui vuoden ikään asti 75 päivää. Ihan vain etua yli ikä 30 päivää, joka on pod. Pölytyksen jälkeen ja lannoitus, kasvaa ginofor tai ansa hedelmiä päivänä 3-to-4. Sitten ginofor tulee kohti ja tunkeutua maaperään muodostaen palkoja.

Varovaisuutta vaaditaan aikaan kukkivia kasveja, muun muassa oheispalvelujen lannoitetta. Lisään lannoite, joka sisältää fosforia, niin että hedelmät on mukava ja runsaasti. Älä kitkeminen ja maaperän pembubunan jotka kattavat juuret, varret bisnis online ja lehdet alareunassa. Sen tavoitteena on moninkertaistaa siementen.

Jotkut tuholaisia, jotka yleensä hyökkäävät maapähkinä kasveja, muun muassa uret (root syövillä), lehtiä rulla toukkia, toukkia ja toukat span. Samaan aikaan sellainen yleinen tauti on kuihtuvat tauti, paholainen luuta, lehti paikalla, gapong, sklerotiot, ja ruoste sairauksia. Tuholaisten ja tautien torjunta on tekemällä hyvä maanmuokkaus, lannan käytön, joka on keitetty, istutettu samanaikaisesti, intensiivinen kitkeminen, siivota rikkakasvien, kasvitautien samanaikaisesti, viljelykiertoa. Sairaat kasvit poistetaan,
JUDI BOLA ONLINE ituBola.net heitetään pois ja tuhottu, puhtaanapito ja istutus taudeille vastustuskykyisiä kasvilajikkeita.

2 Responses to "Istutus maapähkinöitä tehdään ditugal kanssa välit 25 × 25 cm"

 1. mantap.
  http://vvipkalepo.blogspot.com/2014/11/judi-bola-online-itubola-net.html

  ReplyDelete
 2. Promo 100% is Back! Royalflush99 memulai kembali promo 100% deposit yang sudah ditunggu oleh para pecinta RoyalFlush99.
  DAN KAMI ADA BONUS REFERRAL 20% MINIMAL DEPOSIT 50RIBU
  UNTUK PARA PEMAIN BARU DAN PEMAIN LAMA..
  https://www.facebook.com/pages/Royalflush99/221334111395622?fref=ts

  ReplyDelete